GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 16.05.2024 00:10 Güncelleme: 16.05.2024 12:56

GİRİB Başkent'te Çok Yoğun

Dün CHP TBMM Grup Toplantısını takip eden GİRİB Heyeti bugünde Ak Parti'nin Giresun ve Kocaeli Milletvekillerine konuk oldu. Ziyaret programı sonrası heyet Ak parti TBMM Grup Toplantısı'nı takip etti.

GİRİB Başkent

Ak Parti'nin TBMM'deki Grup Toplantısı'na GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Genel başkan yardımcıları Çetin Hartamacı, İsrafil Duymac  Seyit Mehmet Fırat, Ahmet Ortak,  Yeşim Bilgiç, İbrahim Engin ve Fatma Dillice , Ramazan Kocaman,İlhan Avutman,Musa Çınar ve İzzet Kaşık katılım sağladı. Toplantı sonrası AK Parti Kocaeli ve Giresun Milletvekilleri,Cemil Yaman,Veysel Tipoglu,Raziye Sezer Katırcıoğlu,Ali Temür, Nazım Elmas ve Büşra Paker ile bir araya gelen GİRİB Yönetimi çeşitli konularda bilgi alış verişinde bulunuldular. Giresun Milletvekilleri GİRİB'in Giresun dışındaki kentlerde hem hemşerileri için hem de o kentlerde ki ekonomik, kültürel ve birlik beraberlik üzerine yaptığı çalışmaların önemine ilişkin dernek üyelerini takdir ederken çalışmalarında da kolaylıklar diledi. GRİB Heyeti daha sonra Ak Parti'nin TBMM Grup Toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını takip ettiler. Ankara temaslarını siyasi partilerin grup topğlantıları bölümünü tamamlayan Giresunlu İşinsanları ve Bürokratları Derneği Heyeti, planlanmış bir dizi temaslarına da devam edecekleri öğrenildi.

 


Anahtar Kelimeler: GİRİB Başkent' Yoğun

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.