Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 30.05.2024 11:50

GİRİB Ankara'da Yoğun Mesaide

Başkent'te siyasi partilerin TBMM Grup Toplantılarını takip etmeye devam eden Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği (GİRİB)'in bu hafta ki durakları MHP, Saadet Partisi, İYİ Parti ve Gelecek Partisi oldu

GİRİB Ankara

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak ve genel başkan yardımcıları bu hafta Ankara'da ki çalışma programlarına Milliyetçi Hareket Partisi,Saadet Partisi ve Gelecek Partisi gurubu ile İYİ Parti'nin Grup toplantısına katılarak parti liderlerinin kürsü konuşmalarını dinlediler. GİRİB Heyeti ayrıca Başkentt'e başta Giresun olmak üzere milletvekilleri ile de bir araya geldi.

LİDERLERİ DİNLEDİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Sadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir'i, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun TBMM'deki Grup konuşmasını dinleyen GİRİB Heyeti ardından Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'ı Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın'ı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti GİK üyesi Ünzile Yüksel ile görüşerek TBMM de gurup konuşması sonrası tebrik ettiler.

 

 

VİZYON VE HEDEFLERİNİ ANLATTILAR

Kısa adı GİRİB olan Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği bir araya geldiği siyasi liderler ve milletvekillerine, üyelerine yönelik yaptığı çalışmalarla hedef ve vizyonları ile beklentilerinini anlattılar. Heyete ev sahipliği yapan siyasilere teşekkür eden GİRİB Yönetimi Başket temaslarına bugün de devam edecek.GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetimi geçen hafta da  AK Parti ve CHP'nin TBMM'deki Grup Toplantısına katılmışlardı. GİRİB heyeti Genel Başkanı Kemal Tokmak'a genel başkan yardımcıları, teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Çetin Hartamacı, şubelerde sorumlu başkan yardımcısı Seyit Mehmet Fırat,Girişimci kadınlar sorumlu başkan yardımcısı Yeşim Bilgiç Organizasyondan sorumlu başkan yardımcısı  Ercan Tosun, İsrafil Duymac, Eğitimden sorumlu başkan yardımcısı Musa Çınar,Tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı Fatma Dillice eşlik etti.

GİRİB heyeti bu yoğun TBMM ziyaretleriyle birlikte Ankara'da bulunan Giresun'lu bürokratları ziyaret ederek hem GİRİB hem Giresun hakkında bilgi alışverişinde bulunmaya devam edecek.

 


Anahtar Kelimeler: GİRİB Ankara' Yoğun Mesaide

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.