ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 03.01.2023 19:57

Gezgincilerle Yollar Ayrıldı

Geçtiğimiz haftasonunda Pizza Bulls'a mağlup olan, parkede beklenen oyununu oynayaman Çayırova Belediyespor BASKET'te Okan Gençoğlu marjinal kararlar alarak takımı toparlama operasyonuna girdi.

Gezgincilerle Yollar Ayrıldı

Yerel lig ve 3.Lig'de şampiyonluk yaşayan temsilcimizin 7 haftaya kadar namağlup gidişatına Pizza Bulls engeli köklü değişimlere neden oldu. Çayırova Belediyespor BASKEt Koordinatörü Okan Gençoğlu kötü oyun serisinin ardından takımın koçu Metin Gezginci ve İstatiksyen Seval Koç ile yolları ayırdı. Takımı haftasonu oynanacak olan Ankara Temsilcisi Çözüm Maçına Enes Akdilek hazırlarken yarın yeni bir hoca ile masaya oturalacağıda öğrenildi. Daha önce Gaziantepspor'u Süper Lig'e taşıyan bir hoca olduğu öğrenilen yeni hoca ile anlaşılması halinde Çözüm maçında bençte oturması bekleniliyor… Ayrıca Okan Gençoğlu'nun Ayas Konyaspor Basket Takımının yıldızı Can Altıntığ ile anlaştığı ve perşembe günü antrenmana çıkacağıda öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Gezgincilerle Yollar Ayrıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.