ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.09.2024 13:45
Gençoğlu Yenilgisini Değerlendirdi

Gençoğlu Yenilgisini Değerlendirdi

Basketfaul.com.tr'ye Esenler Erokspor yenilgisini değerlendiren ÇESK Koçu Engin Gençoğlu, nedenleri sıraladı....

Son 3 dakikaya kadar gerek skorda gerekse oyun olarak üstün oynadığı maçı kazanma başarısı gösteremeyen, Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor'da Koç Engin Gençoğlu mağlubiyeti değerlendirdi. Ligin güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor'a karşı ikide iki yapma ve liderliği sürdürme fırsatını tepen ÇESK'te Koç Gençoğlu şu ifadeleri kullandı.

 

“Son bölümde çok hata yaptık” dedi.

Gençoğlu şöyle konuştu:
“Deplasmanda, hava atışından itibaren 37 dakika önde götürdüğümüz maçı kaybetmek bizi çok üzse de bu mağlubiyet bize ilerisi için çok büyük ders olacak.

Esenler Erokspor bu ligin en yüksek bütçeli ve şampiyonluk hedefi ile kurulmuş 2-3 takımından biri. Onları göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Bence takım olarak daha % 40’lardayız. Hatta bazı oyuncularımız geçen seneki performanslarından çok uzak. 11 yeni oyuncu ve teknik ekibiyle yeni kurulmuş bir takım için bu durum normal. Zamanla yolda gelişip, büyüyeceğiz.

Eray’ın son antrenmanda sakatlanması ve iğne ile oynaması, maçın son bölümünde Traylor’ın kaşının açılması ve bazı oyunculardan da yeterli katkı alamamamız sonunda basit hatalar yaptık.

Asla mağlubiyetin bahanesi değil ama hakem arkadaşlarımızdan bu maçı tekrar tekrar izlemelerini rica ediyorum. Özellikle maçın sonunda düdük standardı yoktu. Bize çalınan düdüklerin (ki bunların 2’si teknik faul) rakibimize aynı şekilde çalınmaması dengeyi bozdu.”

(Kaynak: Basketfaul)


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.