ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 21.10.2024 10:32

Gençoğlu ve Nizamoğlu Büyük Oynuyor?

Çayırova Belediyespor'u mütevazi bütçesi ile zirve mücadelesine ortak eden iki başarılı isim hedeflerine bir bir ulaşıyor.

Gençoğlu ve Nizamoğlu Büyük Oynuyor?

Çayırova Belediyespor'u adece kor ve lig şampiyonlukları ile değil, ilçe de oluşturdukları basketbol kültürü, seyircinin salona gelerek basketbol heyecanı yaşaması adına koyulan hedefleri yerine getiren Çayırova Belediyespor Genel Koordinatörü Okan Gençoğlu ve Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu, sportif başarılarla da ilçenin adını ülke genelinde duyurmaya devam ediyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin, başarı beklentisini de boşa çıkarmayan, spor kenti hedeflerinde özellikle basketbol kategorisinde üzerine düşeni fazlasıyla yapan Gençoğlu ve Nizamoğlu bu sezon başında 8 maçlık periyot hedefinde de başarılı oluyorlar. 8 maç sonunda en az 6 galibiyet hedefini dün Balıkesir'de oynaan karşılaşmayla tutturan başarılı yöneticiler Nizamoğlu ve Gençoğlu cumartesi günü Çayırova'da Fenerbahçe'yi devirdikleri takdirde hedefinde üzerinde bir başarıya imza atmış olacaklar. Takımın transferleri, deplasman organizasyonlarını üst düzey bir yöneticilikle yerine getiren iki isim ayrıca ligin en mütevazi bütçesiyle de yeni sezonda lige damga vurdular.


Anahtar Kelimeler: Gençoğlu Nizamoğlu Büyük Oynuyor?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.