ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.01.2023 11:54

Gençoğlu İnce Eleyip Sık Dokuyor

ÇÖayırova Belediyespor BASKET'in iki sezondur elde ettiği başarıda en önemli isim olan Okan Gençoğlu, normal sezon maçlarında kaza istemiyor. Bu hedefe yönelik çalışmalarını ciddiyetle sürdürüyor.

Gençoğlu İnce Eleyip Sık Dokuyor

Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluk ve bu sezon zirve mücadelesinde istenile düzeye gelinmesinde en önemli başarı kaynağı olan Çayırova Belediyespor BASKET Menajeri ve Koordinatörü Okan Gençoğlu, iki haftadır güçlü rakiplerini mağlup eden Teşvikiyespor deplasmanına farklı ve sürpriz organizasyon hazırlığı yapıyor. Çayırova Belediyespor ile Teşvikiyespor arasında oynanacak maç iki defa tarih ve saat değişikliğine gitmiş Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından son olarak 27 Ocak 2023 cuma saat 20.00 olarak netleştirildi. Saat 20.00'da Ceferağa Spor Salonu'nda oynacak karşılaşma öncesi temsilcimiz koordinatörü ve menajeri Okan Gençoğlu'nun organi,zasyon başarısında tavan yapacağı öğrenildi. Bugüne kadar Çayırova Belediyespor'un tüm ligler arasında en sempatik, en dikkat çeken takım kimliğine bürünmesinde önemli rol oynayan Gençoğlu, ilçe ve takıma yakışan konaklama, ulaşım, maç yemekleri, antrenman sahaları organizasyonlarında büyük başarı yakaladı. Takımın gücü ve organizasyonları raki,pler tarafından konuşalan, gündeme gelen bir başlık olmuş, parmakla gösterilen bir ekip çalışması ortaya çıkmıştı. Pizza Bulls mağlubiyeti sonrası ipleri ele alan Gençoğlu, ÇESK'e yapıştırılan bu özellikleri tekrar gündeme getirecek bir organizasyon başarısını Teşvikiyedeplasmanında tavan yaparak sergileyeceği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Gençoğlu Eleyip Dokuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.