Tarih: 03.09.2024 19:48

Gelecek Darıca’da Başkan Orhan Şahin

İl başkanlığına Erdal Şahin’i atayarak yeniden yapılanmaya giden Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında Gebze’den sonra Darıca’ya da atama yapıldı.

Gelecek Darıca’da Başkan Orhan Şahin

İlçe başkanlığına atanan genç iş insanı Orhan Şahin’e yetki belgesi, Milletvekili Doğan Demir ve il başkanı Erdal Şahin tarafından verildi. Yerel seçimler öncesi aday olmak için yaşanan istifalar ve seçimler sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra toparlanma ve yeniden yapılanma süreci başlatılan Gelecek Partisi’nde bir süre önce il başkanlığına atanan Erdal Şahin, Darıca’ya da ilçe başkanı atadı. Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir’in Kocaeli İl Başkanlığı ziyareti sırasında gerçekleştirilen atama sırasında geçtiğimiz günlerde Gebze ilçe başkanlığına atanan Nurbanu Yılmaz Çalışkan, Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile teşkilat mensupları hazır bulundu. Teşkilatta kalabalık bir partili tarafından karşılanan Milletvekili Doğan Demir, bir süre önce il başkanı olarak atanan Erdal Şahin’i kutladı. Kısa sürede teşkilatların yeniden kurulmasının parti tabanında yarattığı heyecanın memnuniyet verici olduğunu belirten Demir, Şahin ve atadığı ilçe başkanlarının başarılı olacaklarına yürekten inandığını söyledi. Darıca İlçe başkanı olarak atanan iş insanı Orhan Şahin de yetki belgesini çok değer verdiği milletvekili Doğan Demir’in elinden almanın onur ve gurur verici olduğunu söyledi. Şahin, genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, parti yönetimine, Milletvekili Doğan Demir’e, il başkanı Erdal Şahin ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurgulayarak, en kısa yönetimini oluşturma sözü verdi.


Anahtar Kelimeler: Gelecek Darıca’ Başkan Orhan Şahin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.