ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 03.12.2022 19:41 Güncelleme: 05.12.2022 10:04

GEÇİT VERMEDİK

Namağlup Temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET bugün evinde ağırladığı Bursa Temsilcisi Geçitspor'u farklı mağlup etti.

GEÇİT VERMEDİK

Dün oynanan Çözüm Ankara-Büyük Anadoluspor maçından galip ayrılan evsahibi takım maç fazlalığı ile liderliği ele geçirken Çayırova Belediyespor BASKET, Bursa Temsilcisini ÇAyırova Spor Salonu'nda 93-57 mağlup ederek koltuğu devraldı. Maça hızlı ve üst üste bulduğu sayılarla başlayan temsilcimiz ilk çeyrekte 32-11 skoruna ulaştı. İkinci periyotta biraz daha oyunu rölantiye alan temsilcimiz 13 sayı üretti ve soyunma odasına ilk yarıda 45-23'lük skorla girdi. 3.çeyrekte 69-42'lik skoruna ulaşan temsilcimiz final priyotunu ve maçı 93-57 kazandı. Koç Metin Gezginci bu karşılaşmada daha önce forma şansı bulamayan ve daha az süre alan oyuncuları sahada tuttu.

TRİBÜNLERDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Çayırovalı sporseverler karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken özellikle bayanlar ve aileler tribünde takımlarına destek verdiler. Karşılaşmayı protokol tribününde Çayırova  belediye Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu ve Sadettin Arıkboğa İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin, ÇESK Başkanı Hasan Akan, Belediye Özel Kalem Müdürü Aydın Turan,  Belediye Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu'da takip ettiler. Bando maç aralarında tribünleri çoşturdu.

 

DERİN'DEN 4 SAYI

Bu sezon ilk kez forma şansı yakalayan genç Derin Serbest atıştan 1 ve üçlük olmak üzere 4 sayı kaydetti. Temsilcimizin en skorer oyuncusu 15 sayıyla Kutay olurken 12 sayıyla Ali Tuncer kendisini takip etti. Takımın en skorer oyuncularından Batuhan ise 11 sayıyla karşılamayı tamamladı.

 GRUBUMUZDA DİĞER SONUÇLAR

Üsküdar belediyespor 87-71 Teşvikiyespor

Pizza Bulls CO 79-56 Gaziantep Gençlik

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: GEÇİT VERMEDİK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.