Tarih: 26.06.2024 21:28

GEÇİNEMİYORUZ için son rötuşlar tamam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Örgütü'nde 30 Haziran'da Kocaeli'de 'Geçinemiyoruz emek mitingi' ile ilgili açıklama yapıldı.

GEÇİNEMİYORUZ için son rötuşlar tamam

Türkiye'nin dört bir yanından yükselen geçim sıkıntısı çığlıklarına bir yanıt niteliğinde olan "Geçinemiyoruz" mitingi, 30 Haziran 2024 Pazar günü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından organize edilen bu etkinlik, saat 17.00'de başlayacak ve ekonomik zorluklarla boğuşan vatandaşların sesi olmayı amaçlıyor. Miting, asgari ücretle geçinmeye çalışan ailelerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi ve hükümete yönelik taleplerini dile getirmeyi hedefliyor. Miting  için bugn Gebze'de ilçe başkanları meclis üyeleri ve partililer bir araya geldi Toplantıya katılan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın notlar alarak kendi ilçe örgütü adına yapacakları planlamaları programladılar.


Anahtar Kelimeler: GEÇİNEMİYORUZ rötuşlar tamam

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.