Tarih: 08.09.2023 16:01

Gebzeli Bürokrat TFF Kurulunda

İlimizin tanınmış bürokratlarından Nedim Malkoç, Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Nedim Malkoç, Türkiye Futbol Federasyonunda önemli bir göreve getirildi

Gebzeli Bürokrat TFF Kurulunda

Gebze doğumlu olan Nedim Malkoç, Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Personel Daire Başkanlığı, Gebze Teknik Üniversitesinde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterliği gibi önemli görevleri üstlendi.

ADAY ADAYI OLMUŞTU
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Malkoç görevine geri dönmüştü. Malkoç bu kez Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kuruluna atandı. Malkoç konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

BÜYÜKEKŞİ VE DÜŞMEZ’E TEŞEKKÜR
“Değerli büyüklerim ve dostlarım;
Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler kuruluna 05.09.2023 tarihi itibariyle yeniden atanmış bulunmaktayım.
Beni bu göreve layık gören başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sn. Mehmet Büyükekşi'ye, TFF İcra Kurulu üyesi, Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ali Düşmez' e ve kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun.”


Anahtar Kelimeler: Gebzeli Bürokrat Kurulunda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.