Gebze

Gebze Haberleri
Tarih: 23.07.2024 16:54 Güncelleme: 23.07.2024 16:55

GEBZE'DE GELENEK SÜRÜYOR

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor.

GEBZE

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması toplantılarına yeni dönemde de devam ederek geleneği sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, hemşerileri ile bir araya geldi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilen buluşmada Gebzeli hemşerilerini ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim amirlerine anında iletiyor çözüm üretiyor. Başkan Büyükgöz bu görüşmelerde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.


Anahtar Kelimeler: GEBZE' GELENEK SÜRÜYOR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.