Tarih: 20.06.2022 21:51

Gebze ve Bingöl Ticaret Odaları ADA'da Buluştu

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu bir dizi temaslar, incelemeler ve bazı projelerde işbirliği yapmak üzere Gebze Ticaret Odası'nın konuğu oluyor.

Gebze ve Bingöl Ticaret Odaları ADA

Perşembe gününe kadar bölgemizde ki temaslarını sürdürecek olan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ve Yönetim Kurulu Üyeleri çarşamba günü Gebze Ticaret odası Meclis Toplantısı'nda da bir sunuma katılacaklar. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler beraberinde Oda Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel, Ercan Altınkaya, Adem Yıldırım, Abdurrahman Aslantaş tarafından bu akşam Bayramoğlu Ada Plajında  Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, Genel Sekreter Mesut Öğmen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Selahattin Böçkün,  Yunus Yiğit, Genel Sekreter Yunus Emre Katrancı, Meclis Üyesi Saim Yayan, Meclis Üyesi Hamit Akbana, Meclis Üyesi Mehmet Temiz ağırlandı. Bölgemizin ticaret ve sanayi özelliklerinin yanısıra turizm, tarih ve kültürel özellikleri de yemekte konuşulan konular arasında yer aldı. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut AYas'ta Gebze Ticaret Odası heyetini kentlerine davet ettiler.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Gebze Bingöl Ticaret Odaları ' Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.