Tarih: 21.10.2024 09:54

Gebze Birlik Zirvenin Dengesini Değiştiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu Temsilcilerimizden Gebze Birlikspor, sezona kendi evinde Arslanbey OS ile berabere kalarak başladı. 5. hafta tamamlandığında Gebze Birlikspor puan kaybı yaşamadı ve lider Derincespor'un hemen ardında zirve takibini sürdürüyor. Gelecek haftayı BAY olarak maç yapmadan geçecek olan Gebze Birlikspor lige geri dönüş maçı Derincespor ile olacak. Ligde henüz mağlubiyet almayan takımlar Derincespor, Darıca Türkelispor ve Gebze Birlikspor olarak sıralandı.

Gebze Birlikspor Başkanı Şener Yılmaz 5. haftada Alikahyaspor ile oynanan maçın ardından, "Grubunuzun nağmağlup takımlarından Alikahyaspor ile sahamızda seyir zevki ve mücadele gücü yüksek bir 90 dk oynadık. Başından sonuna kadar heyecanlı ve kıran kırana geçen müsabakadan kaptan Oğuz BAŞARAN ve günün yıldızlarından Yasir AKAN’ ın golleri ile 2-0 galip ayrıldık.

Zirve mücadelesi veren her iki takım içinde önemli olan müsabakada, her pozisyonda rakibine centilmen yaklaşımlarda bulunan rakibimiz sporcularına ve protokoldeki saygı ve sevgi çerçevesinde mücadeleyi takip eden misafir takım yöneticilerine sportmen davranışları dolayısı ile teşekkür eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

Önümüzdeki haftayı statü gereği bay geçecek olan takımımız, bir sonraki hafta yine grubun nağmağlup takımlarından, grubun şuanki lideri DERİNCESPOR ile deplasmanda karşılaşacak." ifadelerini içeren bir paylaşım yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —