Tarih: 08.05.2022 11:38

Gebze Amatördeymiş, Darıca Düşüyormuş Kimin Umurunda

Türk sporunda bir takıma şampiyonluk primi adı altında birçok kez hediye ve teşvik verildiği görülmüştür. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Kocaelispor ligde kalsın diye 5 Milyon TL prim veriyor.

Gebze Amatördeymiş, Darıca Düşüyormuş Kimin Umurunda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hayati Altınordu maçı öncesi Kocaelispor’u Brunga Tesisleri’nde ziyaret etti. Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’un karşıladığı Büyükakın tesislerin toplantı salonunda yönetim, teknik kadro ve futbolcularla sohbet etti. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün de eşlik ettiği Büyükakın konuşmasında takıma rekor prim vaadinde de bulundu ve Başkan Büyükakın yeşil siyahlıların ligde kalması halinde takıma 5 milyon lira prim vereceğini ilan etti.

DÜN DARICA CAN DERDİNDEYKEN KİMSE YOKTU

Bu sezon ligde kalma riskini hisseden Batı Yakası'Nın tek profesyonel takımı Darıca G.B, aynı Kocaelispor gibi bu kenti temsil ederken yaşadığı ligde kalma tehlikesinde yapayalnız kalırken bugün herkes Kocaelispor için seferber oldu....


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.