ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 05.05.2024 10:01

Gaziantep'te Neler Oluyor?

Çayırova Belediyespor Süper Lig'e çıkma serisinin ilkinde karşılaştığı Gaziantepspor ile bugün son maçını bu kentte oynayacak. Peki maç öncesi kentte son durum ne? Maçı saat kaçta? Hangi kanal yayınlayacak?

Gaziantep

Türkiye Basketbol Ligi'nde bölgemizi başarı ile temsil eden normal sezon sonunda play off oynama başarısına ulaşan Çayırova Belediyespor ilk turda Gaziantepspor ile eşleşmişti. Çeyrek finalde seri 1-1'e gelirken bu turun son maçında temsilcimniz Gaziantep'te son maçına saat 16.00'da çıkacak. Kentte soğuk ve rüzgarlı bir hava hakim. Termometreler 12 derece sıcaklık gösteriyor. Kent saat 12.00'dan 18.00' a kadar yağışlı havanın etkisi altına girmesi tahmin ediliyor. Temsilcimizin kaldığı otelde kahvaltı programını tamamlayarak maç saati için bekleyişlni sürdürüyor. Başta Koç Şemsettin Baş olmak üzere teknik ekibimizde ve oyuncu kafilemizde moraller yüksek görünüyor. İlk maçta oynanan performansın tekrarı halinde Gaziantep'ten galibiyetle Çayırova'Ya dönüleceği inancı çok yüksek. Kafilemizin başında Kulüp Başkanı Hasan Akan, Spor Müdürü Muhammet Nizamnoğlu ve Genel Koordinatör Okan Koç kafileyle ilgili programı eksiksiz uyguluyor ve tüm koşullarda ince eliyor, sık dokuyorlar. Kafilede ulaşımı sağlayan kaptanlardan, staf görevlilerine kadar herkes maça kilitlenmiş durumda. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı TBF youtube ve TRT Spor Yıldız ortak  kanalından yayınlanacak. Gaziantep'te temsilcimiz parkede mücadele ederken ekran başında binlerce Çayırova, Gebze, ve Darıcalı sporsever bu önemli maçı izleyecek, duları ile temsilcimize destek verecek.


Anahtar Kelimeler: Gaziantep' Neler Oluyor?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.