ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 21.03.2023 19:15 Güncelleme: 21.03.2023 19:43

Gaziantep Havlu Attı

TBL2'de C Grubu erteleme maçında Çayırova'da karşı karşıya gelen Gaziantep Basket ve Piizaa Bulls karşılaşmasında kazanan taraf İstanbul ekibi oldu ...71-88

Gaziantep Havlu Attı

Play Off'a yükselme hedefi açısından iki takım için hayati karşılama niteliğindeki müsabaka gülen taraf Pizza Bulls oldu. Çayırova Spor Salonu'nda oynanan maçta karşılaşmaya üstün başlayan Gaziantep Basket bu oyununu ilerleyen periyotlara taşıyamadı ve karşılaşmada üzülen taraf oldu. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından ilçeye davet edilen ve lig sonuna kadar salon ve konaklama imkanı verilen Gaziantep Basket geçtiğimiz haftasonu temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET'in ardından Pizza Bulls'a da mağlup oldu. Gazintep temsilcisi bu yenilgi ile play off ümidini mucizelere bıraktı. Karşılaşmayı Çayırova Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Akan, Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Ateş, idari ve teknik kadromuzda izledi. Hafta sonu yine Çayırova Spor Salonu'nda bugünün kazananı Pizza Bulls ile karşılaşacak olan Çayırova Belediyespor Basket, rövanşı almak istiyor….

 


Anahtar Kelimeler: Gaziantep Havlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.