ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 03.02.2023 14:29

Final Gibi Maç

Çayırova Belediyespor BASKET yarın kendi saha ve seyirccisinin önünde nazilli belediyespor ile adeta final niteliğinde bir maça çıkacak.

Final Gibi Maç

Türkiye Basketbol 2 Lig C Grubu'nda en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimizin en büyük gücü taraftarı olacak. Takipçisi ile arasında bir galibiyet averajı olan Çayırova Belediyespor Basket bu maçı kaybetse dahi liderlik koltuğundan kalkmayacak ancak rakibini de kalan haftalarda ensesinde hissedecek. Şayet buı karşılaşmayı ÇESK'in kazandığı takdirde temsilcimizin sezon sonunda ligi zirvede tamamlaması adına çok büyük bir avantajı cebine koymuş olacak. Bugün saat 14.30'da kendi tesislerinde bir araya gelen teknik ve oyuncu kadrosu bu maçın provası niteliğinde bir taktik, teknik antrenmanı yaparak hazılıklarına nokta koyacak. Yarın saat 18.00'da başlayacak olan karşılaşmada Çayırova Belediyespor seyircisininde desteğini arkasına alarak  galibiyet hedefiyle maç saatini bekleyecek.

 


Anahtar Kelimeler: Final

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.