Tarih: 14.03.2023 18:36 Güncelleme: 14.03.2023 21:28

Ferhat Yılmaz Milletvekili Aday Adayı

AK Parti’de geçmiş dönem Darıca Belediye meclis üyeliği yapan, partinin her kademesinde görev yapan Ferhat Yılmaz, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

Ferhat Yılmaz Milletvekili Aday Adayı

EN GENÇ MECLİS ÜYESİYDİ
AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için Darıca’da geçmiş dönem belediye meclis üyeliği yapan ve Türkiye’nin en genç belediye meclis üyesi olan Ferhat Yılmaz, başvurusunu yaptı. İl SKM Başkanı Alper Doğan ve Aday Adayı Başvuru Komisyonu Başkanı Nilgün Aydın’a başvurusunu  teslim eden Yılmaz, “Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı etmek için aday adayı oldum. Sürecin herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ferhat Yılmaz STY Metal Yönetim Kurulu Başkanl olarak sanayicilik yaparken aynı zamanda son şampiyon Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanvekilliği  görevini yürütüyor.  Darıca Nene Hatun Mahallesi'nde partisinin mahalle yönetiminde göreve başlayan Ferhat Yılmaz partisinin birçok kademesinde görev yaptı.

FERHAT YILMAZ KİMDİR?
1988 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Ferhat Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası. Lise mezunu olan Yılmaz, sanayici. 2011 yılından bu yana AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapan Yılmaz geçtiğimiz dönem Darıca’da belediye meclis üyeliği yaptı.

 


Anahtar Kelimeler: Ferhat Yılmaz Milletvekili Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.