Tarih: 25.03.2023 00:05 Güncelleme: 25.03.2023 00:54

Ferhat Yılmaz : Bugün nereye gidiyorsam yarında, oraya gideceğim

Darıca'nın sevilen siyasi siması, Kocaeli Milletvekili Aday dayı Ferhat Yılmaz, Batı Yakası TV'de Ercan Özan'ın sorularını cevapladı.

Ferhat Yılmaz : Bugün nereye gidiyorsam yarında, oraya gideceğim

Ticari, ve siyasi geçmişine ilişkin detaylı bilgiler veren Ak parti Kocaeli Milletvekili Ferhat Yılmaz, “Milli hizmetleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugüne kadar sahip olmadığı projeleri ülke halkımızıla buluşturan Cumhurbaşkanımızla, yol arakadaşlığı yapmak, onun çalışmalarında bir nebze olsun katkı sunmak benim için onurdur, ”diyen Ferhat Yılmaz, programı takip eden izleyicilerin ve program yapımcısı ve sunucusu Ercan Özan'ın sorularını da cevaplandırdı. Kocvaeli Milletvekili olduğunda hayatınız nasıl değişir? sorusuna Ferhat Yılmaz, “Ben çay ocağına gider orada ki arkadaşlarımla sohbet ederim. Dertlerini, sıkıntılarını paylaşırırım. İçtiğimiz çayın keyfini de çıkarırız. Vekil olursan yine aynı çay ocağına gideceğim, yine o arkadaşlarımla dertleşeceğiz, sohbet edeceğiz. Yani çok da değişen bir şey olmayacak.  Sanayici dostlarımla yine iç içe olacağım. Yöneticiliğini yaptığım Türkelispor ile birlikte yine spor tesisinde olacağım. STK'larda olacağım. Birçok amatör maça gidiyorum ben. Orada taraftarlarla olacağım. Tüm amatör sporcularla sohbet edeceğim.  Meclis çalışmaları dışında ki tüm zamanımda sadece beni tanıyanların değil onlarında tanıdıklarının vekili olacağım.” dedi. Ferhat Yılmaz muhalefetin performasınında daha etkili olması gerektiğinin altını çizerek, “Bizim en büyük sorunumuzu etkili ve yeterli bir muhalefet performansının olmamasıdır. İyi bir muhalefet olduğunda iktidar performası artar, hizmet katlanır. İktidarı çalıştıran etkili bir muhalefet performansıdır.” dedi. Aday Adaylığı sürecinde kendisine yoğun bir destek veren tüm kitlelere de teşekkür eden Ferhat Yılmaz, beklediğinin üstünde bir destek gördüğünü de belirtti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.