Tarih: 08.08.2022 08:57

Federasyon Başkanı Ferhat Yılmaz oldu

İstanbul ve bölgemizde bulunan Türkeliler federasyon kuruluşunu gerçekleştirdiler. Türkeli Dernekler Federasyonu'nun başkanı siyasetçi ve iş insanı Ferhat Yılmaz oldu.

Federasyon Başkanı Ferhat Yılmaz oldu

Darıca ve Gebze'nin önde gelen iş adamı, STY Aile Şirketler Grubu Topluluğu'nun Sahibi Genç Girişimci Ferhat Yılmaz öncülüğünü sürdüren Türkeli Yöresine ait 8 dermek;  Türkeli Dernekler Federasyonu'nun kurulumunu tamamladılar. DÜn Darıca Sinop Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin toplantısında yer alanEski Meclis üesi ve iş insanı Ferhat Yılmaz ilk kez Türkeli Dernekler Federasyonu Başkanı ünvanı ile toplumsal bir hareket içinde yer aldı.Kocaeli ve İstanbul'da bulunan Türkeli Derneklerinden oluşan federasyonun yönetimi ve başkanı Ferhat Yılmaz yakın dönem içinde yapacağı  basın açıklaması ile resmi olarak kuruluşunu tamamlayan Türkeli Dernekler Federasyonu'nu hakkındabilgi aktaracak.


Anahtar Kelimeler: Federasyon Başkanı Ferhat Yılmaz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.