Tarih: 24.09.2023 18:18

Erken Derbinin Kazananı Beylikbağı 0-1

Süper Amatör Lig A Grubu'nda ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı. İlk hafta bölgemiz temsilcilerinden Ç.Menderespor evinde G.Beylikbağıspor'u ağırladı. Karşılaşmada gülen taran Beylikbağıspor oldu.

Erken Derbinin Kazananı Beylikbağı 0-1

Süper Amatör Lig A Grubu'nda perde, Kocaeli Güneşspor ile Harb - İş Spor arasında oynanan karşılaşma ile açıldı. Süper Amatör'ün açılış maçında sevinen olmadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Önceki gün oynanan İhsaniyespor - Kartepe Suadiyespor maçını ise İhsaniyespor 1-0 kazandı. İhsaniye, Süper Amatör Lig'in ilk haftasına galibiyetle başladı. Bağdatspor ise ilk haftada kazanan takımlar arasında yer aldı. Körfez Gençlerbirliği deplasmanında mücadele eden Bağdat, rakibini 3-1 mağlup etti. Derince Sırrıpaşa FK da galibiyetle başlayan takımlar kervanına katıldı. Kandıra Gençlerbirliği ile karşılaşan ekip, maçtan 2-0 galip ayrıldı. Gebze Beylikbağı ise deplasmanda tek golle güldü. Beylikbağı, Çayırova Menderesspor'u 1-0 mağlup etti. Günün son maçında, Başiskele Doğantepespor, Dilovası Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.


Anahtar Kelimeler: Erken Derbinin Kazananı Beylikbağı -

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.