Tarih: 11.08.2022 22:42

Eren Ertuğrul Işık, Kızı Ardahan'a Söylüyor Gelini Gebze Anlasın

Adnan Ayvaz Yazdı

Eren Ertuğrul Işık, Kızı Ardahan

Eren Ertuğrul Işık Kızı Ardahan'a söylüyor gelini Gebze Anlasın

Eren Ertuğrul Işık
Kendisi ile ikili bir hukukum olmasa da gazetecilik hayatımın dışındaki tüm sosyal zamanımı geçirdiğin insanın teyzesinin oğlu... Dinçer Açıkgöz'ün Kastamonu'da yoğun bakımda tedavi altında olduğu dönemde Eren Ertuğrul Işık'ın çırpınışlarına şahit oldum... Dinçer'in yaşaması adına değil yüzdelerin binlerin, milyonlarda sıfırın altındaki bir oranını bile kullanmak için ilişkilerini, ekonomisini, konumunu kullanmak adına çırpınışı hala gözümün önünde...
Psikolojimden, kalbimden ve beynimden Dinçer'in vefat ettiği gerçeğini arındırıp normal hayata dönüş yapmam gerektiğini bilsemde zorlanıyorum. Donup kalıyıyorum. Ne yazacaktım, ne yyecektim, kiminle görüşecektim, bugün ne yapacaktım gibi bir çok sorular karşısında heykelleşiyorum.
Eren Ertuğrul Işık Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca Darıca G.B Asbaşkanı... Onun bazı televizyon programlarını izledim... Tipi de Dinçer'i andırıyor... İnsan ister istemez samimi olmadığı birine de ince ince iç çekiyor. Boyu posu, sakalı, kilosu aynı o diyor. Ama değil. Sayın Işık, Ardahanaspor'u konuşuyor. Koskoca bir il takımı 1.Lig'i Sğper Lig'i geçtim en azından 3.Lig'de nasıl olmaz diyor. 50 tane 5 Bin-10 Bin Tl verecek adamla bile bu iş olur diyor... Ardahan'ın gücü var, yeri var, toprağı var, batı bölgelerinde birçok işinsanı var diyor. Ben hazırım ne gerekiyorsa, benim gibi taşın altına elini sokacak bir kitleyle bu il profesyonel lige çıkar diyor.
Maalesef Ertuğrul Işık kızı Ardahan'a söylese de bu sözleri asıl amacına, hedefine gitmesi gereken o kadar çok gelin niteliğinde iller var ki...
Düşünün Türkiye'nin enbüyük 3 ilinden biridir İzmir. Süper Lig'de takımı yok. Kimler var. Kargümrük, Ümraniye... Onların Süper Lig'de ne işi var mı desek neden İzmir'in temsilcisi bu ligde yok mu desek doğru cümleyi kuramadım. 
Hadi var olsunlar..Karagümrük'te Ümraniye'de Başakşehir'de...
Peki 11 OSB'li 1 milyon nüfusu, sanayinin başkenti, Gebze niye yok desek, başladın Adnan Ayvaz yine milliyetçiliğe dersiniz.
Ertuğrul Işık'ta Süper Lig demiyor ki memelketi için... 3 Lig olsun yeter diyor...
Kars Ardahan Iğdır illerinden oluşan Türkiye genelinde kaç SİAD kaç iş insanları dernekleri var... Hepsi gazete manşetlerinde başarılarla yazılıyor... Hadi doğduğunuz memleketiniz Ardahanspor için kılınız kıpırdamadı, doyduğunuz, kazandığınız memleketlerinizde de spora olan katkınız var mı? Belki vardır? Ben bilmiyorumdur. Cahilliğime verin...
Benim kıssasım Gebzespor'un da Ardahanspor'un da amatör ligde olma durumudur...
 Bu işin formülünü de ortaya koymuş Sayın Işık...
İşte formülün linki
https://www.facebook.com/serhatardahansporkulubu/videos/5329731693751777
Saygılarımla
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.