SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 21.06.2024 11:27

Erdoğan Başkanlarla Görüşecek

AK Parti'de, belediye başkanlarıyla 1-2 Temmuz'da kamp yapılacağı bildirildi.

Erdoğan Başkanlarla Görüşecek

AK Parti, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ay sonunda bir belediye başkanları kampı gerçekleştirecek. Bu kampta, 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanan oy kaybının nedenleri detaylı bir şekilde ele alınacak.

KRİTİK KAMP

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Kızılcahamam’da düzenlenecek olan kamp 30 Haziran’da başlayacak ve 2 Temmuz’da sona erecek. Kamp boyunca sekiz bakan çeşitli sunumlar yapacak. İlk gün, genel başkan vekilleri belediye başkanları ile tecrübe paylaşımı ve sohbet programında bir araya gelecek. Ardından genel merkez yönetimi, bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları gerçekleştirecek.

ERDOĞAN'DAN KRİTİK MESAJLAR BEKLENİYOR

Kampın ikinci oturumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basına açık bir şekilde belediye başkanlarına hitap edecek. Erdoğan’ın bu konuşmada Cumhur İttifakı’nın devamı, toplumda ve tabanda beklenen değişim hamlesi ile ilgili güçlü mesajlar vermesi bekleniyor.


Erdoğan’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapatılarak genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek. Bu bölümde belediye başkanları, yaşadıkları problemleri doğrudan Erdoğan’a iletecek.


Anahtar Kelimeler: Erdoğan Başkanlarla Görüşecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.