Tarih: 21.06.2022 17:29

Enlerin Projesi İçin İmzalar Atıldı

Bölgemizin en büyük lastik firması Altınlas otomotivin yeni projesi olan bölgenin en büyük satış ve servis projesinin inşaat yapım işleri için AYM inşaat anlaşıldı.

Enlerin Projesi İçin İmzalar Atıldı

AYM İnşaat Adına İmzayı atan Umut Aydoğdu protokol imzasının atılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa’da düzenlenen 14. MEB Uluslararası Robot Yarışmalarında Çayırova’dan 2 okulumuz
katıldı. Yarışmalarda önemli dereceler elde eden okullarımız 122 okul arasından ilk 6’da yer aldı.Bölgemizin en büyük lastik firması Altınlas otomotivin yeni projesi olan bölgenin en büyük satış ve servis projesinin inşaat yapım işlerini AYM inşaat olarak  imzaladık, hayırlı olsun.." dedi.

AYM İNŞAAT KİMDİR?

2006 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Aym İnşaat, dinamik ve güvenilir kadrosu ile insanlara konforlu yaşam alanları üreterek yaşamınıza değer katıyor.

Profesyonel ekibi ile kusursuz yaşam alanları inşa eden AYM İnşaat,  bu amaçla sahip olduğu ilkelerden ödün vermeyen firma proje, fizibilite, taahhüt, kat karşılığı inşaat ve arsa alımları yapmakta ve en yenilikçi anlayış ile müşteri memnuniyeti taraflı çalışarak güvenilir hizmetler sunmaktadır.
 


Anahtar Kelimeler: Enlerin Projesi İmzalar Atıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.