SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 12.06.2024 10:14 Güncelleme: 12.06.2024 10:15

Eniş'ten sert konu başlıkları

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Çayırova CHP İlçe Başkanı Eniş'in sözleri etkisini kaybetmiyor.

Eniş

Yaptığı konuşmada seçitği konu başlaıkları ile dikkatleri üzerine çeken CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, "Çayırova İzmit'ten takip eilemez, yerel seçimde adayın belirlenmesinde fikirlerin alınmaması" gibi başlıklarla partililerin odak noktası oldu. Hedeflerinin Çayırova'da CHP iktitarını da sağlamak adına hedef koyduklarının altını çizen Eniş, "Bizim amacımız iktidara taşımak" dedi.Eniş, aday belirlerken kendilerine danışılmadığını belirterek, Çayırova’da iki kez danışma kurulu yapıldığını ve uygun adayların belirlendiğini söyledi. Ancak Genel Merkez tarafından aday açıklanırken kendilerine danışılmadığını ifade etti.Seçim sonuçlarının kötü olmasından dolayı ilçe başkanının suçlanmaması gerektiğini belirten Eniş, aday belirleme sürecinde ilçe başkanına danışılmadığını ve atamaların hemşericilikle yapıldığını eleştirdi. Eniş, parti büyüklerinin ilçe başkanını suçlamasının yanlış olduğunu ifade ederek, "Aday belirlerken bir kez olsun ilçe başkanına danışılmıyorsa, kimse suçu ilçe başkanına atmasın" dedi.


Anahtar Kelimeler: ' başlıkları

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.