SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 01.02.2024 11:41

Eniş ve Gökçe Çok Uyumlu

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, İlçe Başkanı Binali Eniş'i işyerinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında eşleri de bir araya geldi.

Eniş ve Gökçe Çok Uyumlu

Geçtiğimiz hafta istifa gündemi ile olağanüstü toplantı gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, cumartesi günü yönetim kurulu ile birlikte istifa kararı aldı. Çarşamba günü alınan kararı örgüt toplantısında resmileştirmeyi planlayan Başkan Eniş ve Yönetimi beklenen toplantıyı yapmadı. İstifa gündeminin devam ettiği yada rafa kaldırıldığı henüz belirginlik kazanmasada İlçe Başkanı Eniş'in gerek evine gelen gerekse telefonla bu kararı askıya alması yönünde yoğun bir baskı yapıldığı da gelen haberler arasında. CHP Çayırova camiasında tüm bu gelişmeler yaşanırken, istifaya neden olan Muharrem Gökçe'nin aday olarak saha çalışmalarına devam ediyor. Gökçe eşiyle birlikte, ilçe başkanı Binali Eniş'in sahibi olduğu işyerine bir ziyaret düzenledi. Başkan Eniş, Gökçe ve eşini, eşi Müjgan Eniş ile birlikte ağırladı.


Anahtar Kelimeler: Gökçe Uyumlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.