Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 12.03.2023 13:47

ENİŞ VE AYDIN TAM GAZ

Geçtiğimiz günlerde CHP Çayırova'nın eski ilçe ve belediye başkanlarını bir araya getiren Çayırova CHP İlçe Başkanlığı bu sabahta Özgürlük Mahallesi'nde kahvaltıda bir programla çalışmalarına ivme kazandırdı.

ENİŞ VE AYDIN TAM GAZ

Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş bu sabah ilçe binasında İl başkan yardımcısı  Baran Aydın, belediye meclis üyeleri Muharrem Gökçe, Turan Ağaç ,Kadın kolları başkanı Fadime İlhan ve Gençlik kolları başkanı Mustafa Canpolat  Özgürlük Mahallesi Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Çayırova'nın CHP'li emektar kadınları tarafından hazırlanan kahvaltı sonrası partililer fikir alışverişinde bulundu. Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş ve Kocaeli CHP İl Başkanı Baran Aydın kahvaltı programında hazır bulunan partililerine kısa selmalama konuşmalarıda gerçekleştirdiler. Eniş ve Aydın, “ Üyelerimizle bu organizasyona vesile olan mahalle başkanımız Nurettin Dinler'e  çok teşekkür ederiz.  Özgürlük mahallesi inanmış… Özgürlük mahallesi hazır…!” ifadelerinde bulundular…

 


Anahtar Kelimeler: AYDIN

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.