Tarih: 22.10.2022 07:53

Eniş Muhtarları Unutmadı

CHP Çayırova İlçe Başkanlığına yeni seçilen Binali Eniş kongrenin hemen sonrasında indiği sahada hızlı çalışma temposuyla dikkatleri üzerine çekti.

Eniş Muhtarları Unutmadı

CHP Çayırova İlçe Başkanlığına yeni seçilen Binali Eniş kongrenin hemen sonrasında indiği sahada hızlı çalışma temposuyla dikkatleri üzerine çekti. CHP Çayırova Başkanı Binali Eniş, Muhtarlar Günü’nü kutlama vesilesi ile dokuz mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında buluştu.
Başkan Eniş kahvaltı programları ile ilgili olarak yaptığı açıklamda "Düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran ve Çayırova’mızın huzuru ve yarınlarımız için yapabileceklerimiz üzerine istişarelerde bulunduğumuz İl Başkan Yardımcımız sayın Baran Aydın’a, Meclis Üyelerimiz sayın Halis Koç’a, sayın Turan Ağaç’a, sayın Yılmaz Bilmez’e, sayın. Salih Işık’a ve kıymetli muhtarlarımıza çok teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Yönetimi olarak Muhtarlarımızla bu yolda her daim birlikte yürüyeceğimizi bildiririz." dedi..


 


Anahtar Kelimeler: Muhtarları Unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.