Tarih: 11.02.2024 23:09

Eniş Konuşmak İçin Neden izin İstedi?

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe'nin aday tanıtım programında ilçe başkanı Eniş kürsüye davet edildiğinde konuşmak için partililerinden izin istedi..

Eniş Konuşmak İçin Neden izin İstedi?

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe'nin aday tanıtım programında İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler ve Muhip Kanko sırayla kürsü konuşmalarını gerçekleştirdiler.  Selamlama konuşması yapmak üzere Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş'te kürsüye çağırılarak konuşmasını yapması beklenildi. Ancak İlçe Başkanı Eniş, konuşmasına geçmeden önce salona, “Konuşmak için sizlerden izin istiyorum, Konuşabilir miyim?” diye izin istedi Salonu dolduran partililer “EVet” demesi üzerine selamlama konuşmasını yaptı. Eniş'n neden böyle bir izin istediği toplantı sonunda da partililerin birbirine sorduğu soru cevapsız kaldı. Ancak bazı partililer sohbetlerinde, il başkanından sonra kürsüye davet edilmesine tepki gösterdiği bazı partililer ise örgütün düşünce ve kararlarına değer verilmediği gerekçesini öne sürdü. Ancak Eniş'in kürsüde ki bu çıkışının cevabı sadece kendisinde kaldı.


Anahtar Kelimeler: Konuşmak Neden İstedi?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.