Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 03.10.2022 17:46

ENİŞ: CHP Tek Vücut Olacak

Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından CHP Çayırova İlçe Başkanı olarak seçilen Binali Eniş, partinin kapılarını adnanayvaz.com.tr'ye açtı...

ENİŞ: CHP Tek Vücut Olacak

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, tüm partilileri ile bir tanışma toplantısı yapmasının ardından kongrede yarıştığı Suna Çınar'ı ağırlamasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi'nde yarışlar, kongreler sonrası kırgınlıkların, kopmaların yaşanmamasının partinin en önemli unsuru olduğunun altını çizen Başkan Eniş yakın zaman içinde CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile de bir araya geleceğini ifade etti.

EKİM MECLİS TOPLANTISINI TAKİP EDECEK
 4 Ekim 2022 salı günü gerçekleşecek olan Çayırova Belediye Meclis Toplantısı'nın EKim Ayı Oturumu'nu takip edeceğini de belirten Başkan Eniş, tüm siyasi hareketliliğini makamda, koltukda değil, sahada gerçekleştireceğini söyledi... Başkan Eniş, "Partimiz çerçevesinde, meclis üyelerimiz, mevcut ve eski ilçe yöneticilerimiz, il yöneticilerimiz ve partimize gönül veren tüm kesimlerle tek bir vücut oluşturacağız. Bu birliktelikten doğan enerjiyi de Çayırova Halkına yansıtacağız. Seçim öncesinde sahada ortaya koyacağımız üst düzey bir performansla hedefimize ulaşacağız."dedi.

ZİYARETLER SONRASI ZAMAN GEÇİRMEDEN SAHAYA İNECEĞİZ
Kongre sonrası, ilçe başkanlığını tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri nedeniyle parti binasında ağırlayan Binali Eniş, kısa bir zaman sürecinde sahaya ineceklerini ve ilçe halkıyla, esnafıyla buluşacaklarını ifade etti. İlçe halkının CHP'ye büyük bir teveccüh gösterdiğini, bu oranı planlı, disiplinli bir çalışma ile artıracaklarını da belirten Başkan Eniş, "Halkımızın sorunlarını biliyoru. Bu sorunların tüm çözümü CHP'dedir."dedi.


Anahtar Kelimeler: : Vücut Olacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.