SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 31.07.2023 03:06

Eniş Adaylığını Açıkladı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş yaptığı açıklamada, " CHP Çayırova ilçe başkanlığına yeniden aday olduğumu buradan bütün kamuoyu ile paylaşmak isterim" dedi.

Eniş Adaylığını Açıkladı

CHP Çayırova İlçe Örgütü'nün 6 Ağustos Pazar günü olağan ilçe kongresini gerçekleştirecek. Olağan ilçe kongresi öncesi CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş yaptığı açıklamada yeniden ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı. CHP'li Binali Eniş yaptığı açıklamada, "Köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetinden alan Cumhuriyet Halk Partisinin çok kıymetli üyeleri ve değerli Çayırova'lılar...Bir çoğunuzun bildiği üzere, 1983 yılında Refahiye'de doğup, çocuk yaşta Çayırova'lı olan Binali Eniş olarak, CHP Çayırova ilçe başkanlığını 10 aydır, çok değerli bir ekip ile yapmaktayım.

 


CHP UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR 


Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana herkesi kucaklayarak; parti içi yeniliği gerçekleştirebilmek için, kadınlarımız ve gençlerimizi hak ettiği yere ulaştırabilmek için, bu bayrağı yılmadan, inatla, onurlu bir şekilde bu zamana kadar taşıdık. Bu değişime öncülük eden ve geçtiğimiz seçimlerde canla başla çalışan ekibime, bütün kamuoyu önünde bir kez daha teşekkür ederim. Değerli Çayırova'lılar, bilmenizi isterim ki önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin umudu olmaya devam edecektir. Ülkemizdeki ekonomi başta olmak üzere, bir çok temel sorun sebebiyle, Cumhuriyet Halk Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. 

 


KURTULUŞUN SİMGESİ 


Sevgili partililer, değerli Çayırovalılar, unutmayınız ki Cumhuriyet Halk Partisi hem kuruluşun hem kurtuluşun simgesidir. Bu bilinçle, taşıdığımız sorumluluğu devam ettirmek adına önümüzdeki ilçe başkanlığı seçiminde CHP Çayırova ilçe başkanlığına yeniden aday olduğumu buradan bütün kamuoyu ile paylaşmak isterim. İnanıyorum ki gençler ve kadınlarla çıktığımız bu yolda, ilçemizde partinin neferi olan her bir abimiz ve ablamız bu süreçte bizlerle olacak, gerekli bütün katkıyı sağlayacaklardır. Zaman, her zamankinden daha fazla çalışma zamanı. Yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.


Anahtar Kelimeler: Adaylığını Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.