Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 07.03.2023 10:54

Eniş: 1 Saniyemiz Bile Çok Değerli

Dün akşam Ankara'da CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak açıklanmasının ardından Çayırova'da ki ilçe bina ofisine dönen Binali Eniş, "Hemen sahaya iniyoruz."dedi.

Eniş: 1 Saniyemiz Bile Çok Değerli

Göreve geldiği günden itibaren  sivil toplum kuruluşları, hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, gibi saha çalışmalarında büyük bir ivme kaydeden Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş bu ivmeyi daha yukarıya çekeceklerini iade etti. Özellikle Dün Başkent'te Millet İttifakı'nın adayı olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanması ile başta Binali Eniş olamak üzere Çayırova CHP camiasında ayır bir şevk ve sevinç yaşattı. Başkanm Eniş, “Sahada gecemizi gündüzümüze katacağız. Neden Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini en iyi şekilde halkımıza anlatacağız. Milletimiz ve ülkemiz için bu seçimlerin önemini vurgulayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bundan sonraki süreçte 1 saniyemiz bile çok değerli. ”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: : Saniyemiz Değerli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.