ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 05.03.2024 11:34 Güncelleme: 05.03.2024 11:37

En Büyük Güvence Taraftarımız

Türkiye Basketbol Ligi'nde Süper Lig hedefini sürdüren Çayırova Belediyespor, 11 mart pazartesi günü en kritik maçlarından birine çıkacak.

En Büyük Güvence Taraftarımız

Bölgemizi Türkiye Basketbol Ligi'nde temsil eden ve Süpr Lig yolunda son 7 hafta maçlarına çıkacak olan Çayırova Belediyespor, 11 Mart Pazartesi günü Gaziantepspor'u Çayırova'da ağırlayacak. Süper Lig'e çıkma hedefinde play off hattında 8 takım arasında yer edinmek isteyen temsilcimiz haftayı 5.sırada tamamladı. Ancak play off hattına girme hedefinde ki tüm rakipleri ile de ayını puanda olan Çayırova Belediyespor'un kalan 7 maçta  kaybetme lüksü yok. 11 Mart pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak olan ve TRT Spor'un da canlı olarak yayınlayacağı bu kritik karşılaşmada teknik ekip, ouuıncular ve yöneticiler, Çayırova ve çevre ilçelerdeki sporseverlere özel davette bulundular. Temsilcimizde yönetim,"Play off hattında mücadele veren Çayırova Belediyespor'u bu kritik karşılaşmada taraftarların yalnız bırakmamasını bekliyoruz." dediler. 


Anahtar Kelimeler: Büyük Güvence Taraftarımız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.