SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 07.04.2023 09:11

En Az 3 Vekil

Demirbaş, “Hazırlanan liste teşkilatlarımızı heyecanlandıran ve umutlandıran bir liste olmuştur. Tüm teşkilatımıza hayırlı olsun. Şehrin dört bir köşesini kucaklayan bir liste var. Bu liste ile Kocaeli’de en az 3 vekil hedefliyoru

En Az 3 Vekil

14 Mayıs seçimlerinde en güçlü desteği Kocaeli’den vereceklerini söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Kocaeli teşkilatlarımızın sesini, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, liderimiz kabul görmüştür. Sayın liderimize teşkilatlarımızı anladığı için gönülden teşekkür ediyoruz. Liderimizi bu seçimlerde mahcup etmeyeceğiz. Bu liste ile 14 mayıs günü başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Kocaeli’den en güçlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.  Kocaeli’nin her köşesini kucaklayan bir liste olduğunu belirten Demirbaş, “28. Dönem için hazırlanan liste teşkilatlarımızı heyecanlandıran ve umutlandıran bir liste olmuştur. Tüm teşkilatımıza hayırlı olsun. Şehrin dört bir köşesini kucaklayan bir liste var. Bu liste ile Kocaeli’de en az 3 vekil hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Vekil

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.