Tarih: 05.10.2023 12:06 Güncelleme: 05.10.2023 12:11

EMRAH KAPICI. MUHTAR GİBİ...

Gebze Hürriyet mahallesi muhtar adayı Süleyman Emrah Kapıcı, henüz mazbatası olmamasına rağmen muhtar gibi çalışıyor.

EMRAH KAPICI. MUHTAR GİBİ...

Gebze Belediyesi Ekim ayı toplantısını takip eden genç muhtar adayı, Hürriyet mahallesinde satışı gerçekleştirilen 11 taşınmaz ile ilgili satışın onaylandığı meclis toplantısı sonrasında meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile bir araya söz konusu satışlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Yerel seçim döneminde çeşitli partilerden belediye meclisine aday adayı ve aday olanların dahi takip etme gereği duymadığı belediye meclis oturumunu bir mahalle muhtar adayının takip etmesi ise siyasi parti temsilcileri tarafından takdirle karşılandı. Hürriyet Mahallesi’nden muhtarlığa adaylığını koyan Süleyman Emrah Kapıcı, Gebze Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı birinci oturumunu yerinde takip etti.


“MAHALLEMİN İSMİ OKUNMADI”
Toplantı sonrası toplantıyı takip etme gerekçesini sorduğumuz Kapıcı özetle, “Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde belediyeye ait yerlerde ikamet edenlere belediye tarafından satılan arsalar” ile ilgili deyip ekledi: “Ama Hürriyet Mahallesi’nin ismi okunmadı. “dedi.


ÇELİK VE ÖZDEMİR İKNA ETTİ
Mahalle ismi okunmadan oylamaya gidilmesine tepki gösteren Hürriyet mahallesi muhtar adayı Süleyman Erhan Kapıcı’yla meclis toplantısı sonrasında bir araya gelen Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve Gebze Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Hasan Özdemir genç siyaset adamına detaylar hakkında bilgi vererek bir süre görüştüler.

 

 


GENÇ, HEYECANLI, BİLGİLİ

 “Hürriyet hazır mısın? Kardeşlik zamanı”, “Ulaşılabilir, genç, dinamik yönetim” ve “Her masada her sahada güçlü yönetim” sloganları ile mahallesine hizmete talip olan S.Emrah Kapıcı, meclis toplantısı sonrasında seçim bölgesine dönerek seşmen ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Beylikbağıspor taraftarı ve Beylikbağı Tayfa üyesi olan Süleyman Emrah Kapıcı, 30 yaşında olmasına rağmen siyasi birikimi, akademik kariyeri, mahallesinin sorunlarına ürettiği çözüm önerileri ile çok farklı bir profil çiziyor.  2024 yılının 31 Mart günü gerçekleşecek seçimlerde Gebze Hürriyet mahallesinin muhtar adayı olarak saha çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Süleyman Emrah Kapıcı, daha şimdiden mahallesinde tespit edilen ve kendisine ulaştırılan eksikleri ve şikayetleri ilgili makamlara taşıyarak mahalle halkının takdiri toplamış durumda.  Adaylığı ve seçim çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kapıcı adaylığı ile ilgili soruları net ifadelerle cevaplandırarak Hürriyet mahallesi seçmenlerinden oy istiyor. “ Türkiye’nin en büyük sanayi kentinde nüfusu bir çok ilçeden büyük bir mahallede yaşıyorum. Dürüstlük ve Ahlak edebiyatı ile siyaset yapılmaması gerektiğine inanan biriyim. Dürüstlük ve Ahlaklı olmak bir erdem değil, zarurettir. Ben insanım diyen herkes bu erdemlere sahip olmak zorundadır.” Diyen muhtar adayı açıklamalarının devamında ise şu sözlere yer verdi. 

 

 


“ MAHALLE SAKİNLERİMİZİN TEVECCÜHÜNE VE GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ
Hiçbir siyasi parti ile yakınlaşmadan, kimsenin kapı kulu, emir eri olmadan Hürriyet mahallesinde hizmet etmek mümkündür. Mahallemizin güncel ve kronikleşmiş sorunları herkesi malumu. Mesele çözüm üretmekte. Çözümün hayata geçmesini sağlamakta. Mahalle sakini ihtiyaç olan her an muhtarına ulaşabilmeli. Herkese eşit mesafede olmalı ve işini aşk ile yapmalı. Muhtarlık hizmet makamı. Bizde bu hizmete Hürriyet mahallesinde talibiz. Bu halka hizmet etmeyi bu halkın derdi ile dertlenip çözüm üretmeyi kendime bir şiar edildim. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar gösteriyor ki Allah’tan bir mani olmaz ise Hürriyet mahallesinin insanlarına muhtar sıfatı ile hizmet etme şerefine nail olacağız. Gösterilen ilgi, aza olarak belirlemek istediğimiz isimlerin mahallemizdeki pozisyonları, dokunduğumuz her mahallelimiz bizim bu işi layıkıyla yapacağımıza inanıyor ve bize güveniyor. Bu güvene, bu teveccühe tüm gayretimizle sahip çıkacak ve Hürriyet mahallesine altın çağını yaşatacağız.”

 


Anahtar Kelimeler: EMRAH KAPICI. MUHTAR ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.