DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 10.06.2024 13:34

'Emlak Prensi' Evleniyor

Gayrimenkul sektöründe 'Emlak Prensi ' olarak bilinen Serhat Öztürk , dünyaevine giriyor.

Bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan, başarılı çalışmaları ve efendi kişiliğiyle  takdir toplayan Serhat Öztürk,  gönlünü kaptırdığı  Tuba Macit'le 23 Haziran Pazar günü,  görkemli bir düğünle hayatını birleştirecek.
GÖZLER BU DÜĞÜNDE
Emlak Kulübü yönetim kurulu üyesi de olan  Öztürk Gayrimenkul  kurucusu Serhat Öztürk ile  Tuba Macit'in düğün törenleri Sporköy'de  gerçekleşecek.  Aslen Erzurumlu olan Darıca'nın köklü ailelerinden Kadriye ve Nizam Öztürk çiftinin  yakışıklı oğulları Serhat gönlünü kaaptırdığı , aslen Gümüşhaneli olan Semiha ile  Emrah Macit  çiftinin güzel kızları  Tuba'nın düğünleri şimdiden merak uyandırdı.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Siyaset, sanayi, spor , gayrimenkul  ve inşaat sektörlerinden  katılımın yüksek olması beklenen düğün için bütün hazırlıkların tamamlandığı , peri masalllarını aratmayacak bir  organizasyonunun yapıldığı öğrenildi. 
Bir süredir nişanlı olan Serhat&Tuba çiftinin düğün törenleri , Bayramoğlu'nda bulunan Serkan Yağcı Sporköy Tesisleri'nde 23 Haziran  Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.  Düğünün kınası ise  21 Haziran Cuma akşamı ,  Saat 19.00 ile 23.00 saatleri arasında , Yenikent Mahallesi'nde hizmet veren  Elmas Düğün Balo Salo'nda gerçekleşecek. 
DÜĞÜN HEYECANI YOĞUNLUĞU
Diğer yandan bekarlığa veda eden Emlak Prensi Serhat Öztürk, en özel günü için konuşurken , tüm dostlarını ve sevenlerini yanlarında görmek istediğini söyleyerek , '' Allah nasip etti, yuvamızı kuracağız. Hayatımın geri kalan kısmını  bir ömür boyu sevgili  prensesim Tuba ile paylaşacağım. Düğün heyecanı ve yoğunluğu nedeniyle, davetiye takdim etmemiş olabileceğim herkesten şimdiden anlayış bekliyorum. '' dedi.


Anahtar Kelimeler: 'Emlak Prensi' Evleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.