Tarih: 31.07.2022 12:19

Durdabak Apartman ve Site Yöneticiliği Eğitiminin Önemine Dikkat Çekti

Durdabak Eğitim ve Belegelendirme Uzmanı Burak Durdabak apartmen ve sitelerin daha profesyonel olrak yönetilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Durdabak Apartman ve Site Yöneticiliği Eğitiminin Önemine Dikkat Çekti

Durdabak yaptığı açıklamada, "Son yıllarda apartman ve site gibi toplu yaşam yerleşimlerinin artması, bu alanların daha profesyonel olarak yönetilmesini ihtiyaç haline getirmiştir. Kurs ile katılımcıların; temel hukuk kavramlarını anlama ve yerinde kullanmaları site ve apartman yönetimi ile ilgili mevzuatı öğrenme ve değişiklikleri takip etmeleri, belediye imar planlarını anlama ve değişiklikleri takip etmeleri, toplumsal düzeni sağlayan kurallara ve kişilik haklarına uygun davranmaları, Kendini doğru ifade etmeleri, etkin dinleyici olmaları ikna edici iletişim kurmaları hedeflenmektedir.Aldığınız belge e-devlet üzerinden sorgulanabilmektedir. İstanbul Topkapı Üniversitesi Sertifika Sorgulama linkini ziyaret ederek sertifika sahibi olduktan sonra e devlet üzerinden görüntüleyebilirsiniz. "dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.