Tarih: 04.09.2023 00:06

D.Türkelispor Kamp Yolcusu

Geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan yeni sezonda yine hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Darıca Türkelispor bu gece yeni sezon hazırlıkları için Sinop'un Türkeli ilçesine hareket ediyor.

D.Türkelispor Kamp Yolcusu

Amatör 1.Küme'de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen ve gözünü Bölgesel Amatör Lig'e çeviren Darıca Türkelispor Kulübü adını aldığı Sinop'un Türkeli ilçesinde kampa giriyor. Sezon öncesi hazırlıklarını Levent Tunç ve Yardımcısı Hasan Dikbıyık nezaretinde Türkeli'de yapacak olan Darıca Temsilcisi burada 10 günlük bir kamp süreci gerçekleştirecek. Fizik ve kondüsyon açısından önemli bir süreç yaşamayı planlayan Darıca Türkelispor hazırlıklarının ikinci etabını Darıca'da taktik ve teknik açıdan sürdürecek.  Türkelispor 27 kişilik futbolcu kadrosu ile kamp bölgesine hareket etmeyi planlarken Başkan Kenan Özçelik'te kampta takıma eşlik edecek. Kampın ilerleyen döneminde Kulüp başkan Yardımcısı Ferhat Yılmaz ve diğer yöneticilerde kampı ziyaret ederek hem futbolcu veteknik ekibe moral verecek hem de kamp çalışmalarını yerinde izleyecekler.

 


Anahtar Kelimeler: .Türkelispor Yolcusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.