Tarih: 06.10.2024 21:51

Dört Dörtlük Darıca Türkelispor

Facebook Twitter Linked-in


 

Yaptığı yatırımlarla Süper Amatör Lig'de önemli bir sükse yapan Maşukiyespor'a  Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız Stadı'nda konuk olan Darıca Türkelispor rakibini 4 golle geçerken ilk yarıda Cafer'in attığı bir gol de maçın orta hakeminden önce gol kararı çıksa da 3 dakika sonra kararını değiştiren hakem faul atışı ile oyunu başlattı.

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

Maça ev sahibi takım daha atak ve istekli başladı. Top hakimiyetini de elinde tutan Maşukiyespor'un bu üstünlüğü sadece 25 dakika sürdü. İlk yarının ikinci yarısından itibaren temsilcimiz Darıca Türkelispor önce oyuna denge getirdi ardından pozisyon üstünlüğünü sağladı. İlk yarıda sağ kanattan 2, sol kanattan bir net gol pozisyonunu ağlarla buluşturamayınca iki takım soyunma odasına gülsüz beraberlikle girdi.

D.TÜRKELİSPOR YÖNETİMİ TAM KADRO MAŞUKİYEDEYDİ
Darıca Türkeslispor'un sezonun ilk deplasmanında oynadığı maçı Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, Yönetimi Murat Yılmaz, Kenan Özçelik, Sefer Yartaşi'de maçın oynandığı  Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız Stadı'nda takip etti. Maçın ikinci yarısında evsahibi takım taraftarlarının gerginliğine soğukkanlı bir tavır sergileyen D.Türkelispor Yönetimi olayların büyümemesinde önemli rol oynadı.

İKİNCİ YARIDA GOL PERDESİNİ ANILCAN AÇTI
Karşılaşmanın ikinci yarısına istekli başlayan Darıca Türkelispor 51 dakikasında köşe atışı kazandı. Duran topa iyi yükselen Anılcan takımının gol perdesini açarak skoru 1-0'a taşıdı. Bu gölden 2 dakika sonra Burak sol kanattan önce ceza sahasına ardından altıpasa girerek çaprazdan kalecinin kapattığı köşeye topu gönderdi. Kaleci kapattığı köşeden topa müdahale edemeyince temsilcimiz 2 farklı skoru buldu. Maç bu şekilde bitecek derken önce 87. dakikada ardından 90.dakika da Murat takımını 4 farklı skora taşıdı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

MAÇ SONU YİNE GERGİN ANLAR YAŞANDI

Maşukiyespor Taraftarları, temsilcimizin yedek kulübesine yabancı cisim atarak bir oyuncunun acılar içerisinde kıvranmasına neden olurken oyun uzun süre durdu. Darıca Türkelispor oyuncuları yedek kulübesini terkederek orta saha yuvarlağına geldiler. Polisin de müdahalesi ile oyuncular tekrar yedek kulübesine yerleşti ve oyunun uzatma bölümleri oynandı. Ancak maçın bitişi ile yaşanan gergin olaylar soyunma odası girişinde devam etti. Darıca Türkelispr kafilesi geniş güvenlik önlemleri altında kenti terkettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —