ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 04.01.2023 17:38

Doğan Deniz Canlı Yayında Açıkladı

Basketbol Antrenörü Doğan Deniz, Bursada Bugün'de Engin Aksöz'ün sunduğu 3 Saniye programının konuğu oldu. Programda Bursa basketbolu ele alınırken Çayırova Belediyespor BASKET'de değerlendirildi.

Doğan Deniz Canlı Yayında Açıkladı

Antrenör Doğan Deniz yeni takım ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Deniz; "Ciddi şekilde atılım yapılacak, hedefleri olan bir takım. Dün itibarıyla bir anlaşmaya vardık. Çayırova Belediyesi'nin hedefleri bir üst lige çıkmak. Önümüzdeki 4-5 seneyi de planlamışlar süper lig'e kadar çıkma durumları var. Böyle bir plan içerisindeler" dedi.  

"Frutti Extra Bursaspor, Bursa basketbolu için inanılmaz güzel işler yapıyor"


Frutti Extra Bursaspor hakkında düşüncelerinden bahseden Deniz; "Frutti Extra Bursaspor çok büyük bir aşama kaydetti. Uzun yıllardır ciddi atılımlar yapıyorlar, hedefleri var. Geçen sene final oynadılar. Çok güzel bir şey de yaptılar; Onuralp Bitim gibi bir sporcuyu çıkardılar. Onuralp Bitim level atladı artık. Frutti Extra Bursaspor, Bursa basketbolu için inanılmaz güzel işler yapıyor. İnşallah kupayı da alırlar" dedi.

"Hem Avrupa Kupası hem Lig için geniş bir kadro olması lazım"

TOFAŞ hakkında değerlendirmelerde bulunan Antrenör Doğan Deniz; "TOFAŞ sezona iyi başladı. Daha sonra sakatlıklar yaşandı oralarda sıkıntı yaşanmaya başladı. Hem Avrupa Kupası hem Lig için geniş bir kadro olması ve de herkesin sağlıklı olması lazım. Takım toparlanıp, sezon başındaki performansla oynarsa hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum."

"Sadece Rob Gray'in eline bakıyorlar"

TOFAŞ'ın takım sıkıntısından bahseden Deniz; "Bursa'da hem TOFAŞ'ın hem de Frutti Extra Bursaspor'un koçları yabancı. Bunun Bursa'ya çok ciddi katkıları da var. Yalnız TOFAŞ'ta biraz gördüğüm kadarıyla takım kimyasında sıkıntı var gibi görünüyor. Sadece Rob Gray'in eline bakıyorlar" ifadelerinde bulundu.

"Mutlaka bir iki tane daha TBL takımı olması şart"

TBL takımlarının önemini vurgulayan Deniz; "TOFAŞ altyapısından çıkıp A Takımında süre alamayacak olan oyuncu ne yapacak. TBL takımları olmazsa, Bursa dışına çıkmaya başlayacak. O yüzden mutlaka bir iki tane daha TBL takımı olması şart" dedi.  

"Bizim öncelikle kendimizi eleştirmemiz lazım"

Engin Aksöz'ün 'Yabancı oyuncu sayısı Türk gençlerine engel mi' sorusu üzerine Deniz; "Bizim öncelikle kendimizi eleştirmemiz lazım. Türk antrenörlerin, yabancı antrenörlere göre çok da bir kredisi olmuyor. Kredi olmadığı için bu kez Türk antrenör bu sefer başarıya bakmaya başlıyor. Bizim öncelikle bunu aşmamız gerekiyor" dedi.  


Anahtar Kelimeler: Doğan Deniz Canlı Yayında Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.