Tarih: 15.08.2022 13:50

Dinçer Açıkgöz'ün Banada Reklamı Dimdik Ayakta

Adnan Ayvaz Yazdı

Dinçer Açıkgöz

Dinçer Açıkgöz'ün sağlığında sosyal anlamda da, iş anlamında da şehir dışına çıkmışlığımızın sayısı çoktu...
Sosyal anlamda haftada bir kaç kez Karamürsel'de tamamlamaya çalıştığı köy evinin durumunu incelemeye giderdik. Ayrıca Balıkesir'e Antalya'ya İzmir'e Denizli'ye ve Ankara'ya defalarca makine, kesim cihazı ve çeşitli aparatlar almak üzere gider, dönerdik.
Bu arada Yenikapı ve Maltepe Fuar alanlarında perşembeden pazara kadar stant açar sürekli orada bulunurdu. Cumartesi ve pazar bende giderdim yanına.
İşyeri içinde de odasında saatlerce sohbet eder TRT Belgesel izler, biraz siyaset biraz spor konuşurduk... 
Bir de Çayırovaspor yöneticiliği dönemi vardı. Hemen hemen hergün antrenman takip eder haftasonlarıda takımın deplasman maçı için şehir dışına giderdi. 


İşyeri Banada Reklam içinde kurduğu düzen ve sistam nedeniyle pek Dinçer Açıkgöz'e ihtiyaç duymazdı ekip. Ona iş yaptırmak isteyen yakın dost ve arkadaşlarıda onu telefonla arar, o da, "Geçin işyerine Burcu'yla konuşun... Halleder o..."derdi.
İşyerine yeni alınacak personel yada işten ayrılan personel dahil, üretim, ödeme, montaj konularında Dinçer pek kurduğu sistem içine girmezdi. 
Gezerdi, geç gelirdi, bazen gelmezdi, günlerce şehir dışında olurdu. Ama işyeri sistemi takı takır işlerdi....İşyerinden de kimse Dinçer'i arayıp, "Şurada takıldık, şunu çözemedik, Ne yapalım?" demezdi...
Geçtiğimiz ay talihsiz, ani bir sağlık problemi nedeniyle Dinçer Açıkgöz aramızdan ayrıldı... Allah rahmet eylesin.
Tabi gerek sektörden gerekse farklı kitleler içinde insanlarda gereksiz konuşmalara başladı.
Nedir bu konuşmalarda ki başrol cümle...."Dinçer ölünce ailesi Banada Reklam'ı kapatıyor, kapatacakmış" gibi mışlı mişli sözler...
Banada Reklam ile ilgili Dinçer'in kaybı sistemin yürümesine engel değil... Sistemi Dinçer'in sağlığında yürüten Burcu Açıkgöz daha disiplinli daha hırslı bir şekilde Banada Reklam'ın başında...Ekibi bozulmadı hatta ekibe katılımlar oldu... Makinelerin hepsi takır takır çalışıyor. Üretim sürüyor. Montaj ekibi sahadan yemek saatlerine yetişemiyor bazen. Yemeklerini montaj yaptıkları alanda yiyor birçok zaman. Ayrıca ağabeyi Murat Açıkgöz ve kardeşi İlker Açıkgöz'de sürekli işyerinde... Her ne kadar Banada Reklam'ın iş içeriğinden çok anlamasam da ben de oradayım.
Şimdi bunları neden yazma isteği, ihtiyacı hissettim? Maalesef Banada Reklam kapanıyor dedikoduları bende hem üzgünlük hem de kızgınlık yarattı... Ticarette rekabet, daha çok iş yapma, daha çok kazanma doğal ama ölmüş birinin ekmek teknesi üzerine bu tür dedikodu ve algı yaratmak Allah'ın da gücüne gider... Bu şekilde algılarla para kazanmanın bereketi de olmaz...  
Saygılarımla...


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.