Tarih: 14.09.2022 19:56

Devler Çayırova Karşısında Yerle Bir

Bu sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde bölgemizi temsil edecek olan Çayırova Belediyespor bir üst ligin takımları ile özel karşılaşamlar yapmaya devam ediyor. Temsilcimiz bugün İzmit'te Büyükşehir Belediye Kağıtspor'u farklı geçti

Devler Çayırova Karşısında Yerle Bir

Geçtiğimiz yaz başında Balıkesir'de oynadığı final maçlarını namağlup tamamlayarak 2.Lig'e çıkan Basketbol Temsilcimiz Çayırova Belediyespor yeni liginin hazırlıklarını dev rakiplerle oynamaya devam ediyor. İlk maçta Samsunpor ile karşılaşan Çayırova Belediyespor bugünde yine 1.Lig'in önemli takımlarından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile İzmit'te karşılaştı. Karşılaşmaya üstün başlayan ve ilk sayıyı bularak öne geçen Çayırova Belediyespor 4 periyot boyunca bu üstünlüğünü hiç kaybetmedi. 4.periyota 20 sayı farkl a giren temsilcimiz Koç Metin Gezginci'nin sahaya gençleri sürmesi' rakibin işine yaramadı ve Çayırova Belediyespor karşılaşmadan 70-80 üstünlükle ayrıldı. Kocaeli temsilcisinin Amerikalı oyuncularıda adam adama oynayan ve savunmada hata yapmayan Çayırova Belediyespor karşısında etkili olamadılar.

Karşılaşmayı Çayırova Belediyespor Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu protokol tribünde birlikte izledi. Karşılamaya ilgi gösteren birçok hoca ve baskatbol takım idarecileri Çayırova Belediyespor'a övgü dolu sözler sarfetti.


Anahtar Kelimeler: Devler Çayırova Karşısında Yerle

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.