Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 01.03.2023 19:23 Güncelleme: 01.03.2023 19:26

Deniz Kolo: Kanun Değişmeli

Çayırova Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Deniz Kolo, Mart Ayı Oturumu'nda yaptığı konuşmada,"müteahhitliği mimar ve inşaat mühendislerinin yapması gerektiğini söyledi.

Deniz Kolo: Kanun Değişmeli

Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda söz alan ve konuşmasını kürsüde gerçekleştiren İYİ Parti Meclis Üyesi Deniz Kolo, "Müteahhitler Kanunu değişmeli. Müteahhitler mimar ve inşaat mühendisleri olmalı.Sermaye sahipleri müteahhit olmak isterlerse bünyelerinde SGK2lı mimar-inşaat mühendisi çalıştırmalı ve odanın belirlediği rakam üzerinden SGK primi yatırmalı ve her yıl yenileme yapıldığında belgelerini yenilemeli." dedi. Meclis Üyesi Kolo, "Kent meydanı'nda ki temel çalışmaları esnasında sulama ve  kalıp sökme, zemin etütleri sıvı kaybından dolayı yeniden yapıldı. "dedi. Kolo ayrıca Gaziler Caddesi'ne inen yolun sağındaki 6 katlı binanın eski dere yatağında olmasından dolayı risk ihtiva ettiğini gündeme getirdi.

 


Anahtar Kelimeler: Deniz : Kanun Değişmeli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.