Tarih: 05.09.2023 11:03

Demirci'nin Aday Olacağı Partiye İlişkin iddialar Sürüyor

Çayırova Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin önümüzdeki yerel seçimlerde aday olacağına ilişkin parti iddialarına bir yenisi eklendi.

Demirci

Şevki Demirci'nin önümüzde ki dönem yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağına ilişkin iddialara bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz süreç içinde önce bağımsız olarak yerel seçimlere gireceği iddalarının ardından Demirci'nin adı daha sonra DEVA Partisi ve son olarak İYİ Parti ile ilişkilendirilmişti. Yerel seçim startının artık iyiden iyiye verildiği bu süreçte ise Şevki Demirci'nin belediye başkanlık girişimi adına aday adaylığı başvurusunu yine kendi partisi olan Ak Parti'den yapacağı konuşulmaya başlandı. Gözler Ak Parti'den ihraç istemiyle disipline sevk edilen ardından Demirci'nin mahkemeye başvurarak ihraç kararının bozulmasına ilişkin hukuk mücadelesininde gelinen noktaya çevrildi. Ak Parti disiplin kurulu tarafından alınan karar neticesinde parti üyeliği dahi sözkonusu olmayan Şevki Demirci'nin Ak Parti'den belediye başkan aday adayı başvurusu içinnasıl bir formül geliştireceği de ayrıca merak edilen konular arasında yer aldı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.