Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 04.05.2022 15:06

Demirci Bayram Sonrasına Hazır

MHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı görevine geldiği ilk günden bugüne düzenlediği etkinlik ve programlarla ilçe siyasetinde zirveye yerleşen Elif Demirci bayram sonrasında da birçok çalışmaya imza atacaklarını belirtti.

Demirci Bayram Sonrasına Hazır

MHP Darıca  Kadın Kolları Başkanlığı görevinin ilk hftasında Kartepe gezisiyle kadın üyeleri ve yönetimini kültürel ve sosyal anlamda harketlendiren Elif Demirci Ramazan Ayı içinde de İstanbul'un müze, cami ve diğer tarihi noktalarına yaptığı geziyle hareketliliğine hız kazandırdı. Darıca'da özellikle öğrencilere yönelik bot, mont ve diğer kırtasiye dağıtımı aktiviteleriyle de hem partisine hem de kadın kollarına ivme kazandıran Demirci üye çalışmalarına da ara vermedi MHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konser, iftar programları ve il genelinde ki programlarda Darıca'yı önemli bir noktaya getiren ve Darıca MHP Siyasetini söz sahibi yapan Demirci, İL Başkanı Yunus Emre Kurt' ve İlçe Başkanı Yücel Bektaş'tan tam not aldı. MHP Kadın Kolları Başkanı Elif Demirci bayram sonrasında da bir çok çalışma programını hayata geçirerek kadınların siyasetteki ağırlığını üst seviyelere taşımak istediğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Demirci Bayram Sonrasına Hazır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.