Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 27.02.2023 20:55

Demirbaş: Gölge Etme Yeter

MHP İl Başkanı Demirbaş, “İP’in temsilcisi ülkede kaos istiyor” açıklamasını yaptı

Demirbaş: Gölge Etme Yeter

Fenerbahçeli taraftarlarının azınlık bir grubunun Konyaspor maçında attığı “Hükümet istifa” sloganları ile oluşan gündem, Beşiktaş taraftarının da eklenmesi, siyasetin spora karışması tartışmalarını beraberinde getirdi. Maç sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini dile getirdi.

BAHÇELİ İSTİFA ETTİ
Bahçeli, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir” paylaşımını yaptı.

İYİ PARTİLİ ACUR YORUM YAPTI
MHP Lideri Bahçeli’nin bu paylaşımının altına İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur bir yorum yaptı ve “Asıl seni seyircisiz oynatmak lazım!” yazarak duruma tepki gösterdi. İşte İYİ Partili Acur’un bu çıkışı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin il teşkilatından çok sert karşılık buldu. MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, yaptığı yazılı bir açıklama ile Acur’a tepki gösterdi.

 

“O ŞAHISLARI UYARIYORUM!”
Demirbaş açıklamasında, “Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin kaos ortamı yaratmak, Türk futbolunu rezalete mahkum etmek isteyen zihniyete eleştirisini üzerine alarak akıl tutulması yaşayanlara karşı bizler Elif gibi dik duracağız. Deprem felaketi ile sarsılan ülkemizde farklı ulusların dahi merhem olmaya çalıştığı günlerde; bant değil yara olmaya çalışmak, siyaset değil provokasyon yaparak birliğimize ve dirliğimize gölge düşürmek isteyen tüm şahısları buradan uyarıyorum!

“GÖLGE ETMESİN YETER!”
Genel başkanımızı bakarak değil, görerek izleyiniz. Duyarak değil, dinleyerek ders alınız. Biz vatan aşkı ile yanıyor, daha fazla ne yapabiliriz diye düşünüyorken belli ki bir kaos ortamı yaratmak isteyen İP’in ilimizdeki temsilcisine gölge etme başka ihsan istemeyiz diyorum”.


Anahtar Kelimeler: Demirbaş: Gölge Yeter

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.