Tarih: 07.06.2024 20:42

DDC Makine Başkanvekili, Bıyık'la bir araya geldi

İMES OSB'de ihracat ağırlıklı faaliyet gösteren DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a nezaket ziyareti yaptı.

DDC Makine Başkanvekili, Bıyık

BAŞKAN BIYIK'I TEBRİK ETTİ
Türkiye'de kağıt havlu  türü ürünleri imal eden fabrikaların üretim makinelerini  karşılayan  DDC Makina 'nın çalışmalarını  anlatan Öztürk, Başkan Bıyık'ı yeniden seçilmiş olmasından dolayı da tebrik etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı makamında ziyaret eden Hatice Öztürk, Başkan Bıyık'a , '' Darıca'da çok sevilip destek gördüğünüzü biliyoruz. Darıca büyük bir ilçe , sizi kutluyorum.'' derken, DDC Grup hakkında  bilgiler verdi.

 


 

 

ÜNİVERSİTELERDEN YOĞUN İLGİ VAR
Önceden  belirlenen programa, hastalığı nedeniyle   katılamayan,  DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün de selamını aktaran  eşi Hatice Öztürk,'' DDC Grup  bir çok alanda yatırım ve faaliyetleri olan bir  topluluktur. Bölgemize ve ülkemize  bu yönde katkı sunuyoruz. Enerji, lojistik, dış ticaret ve reklam  faaliyetlerimizin yanı sıra,  DDC Makine fabrikamız ile  sanayi dünyamızda önemli bir yerdeyiz. Özellikle üniversitelerimizin teknik bölümlerinden  yoğun ilgi görüyoruz. Geçtiğimiz günler Kocaeli İl Sanayi  Müdürlüğü  SANTEK (Sanayi ve Teknoloji Kurulu )  fabrikamızı ziyaret etti. Verimli görüşmelerimiz sonrası  Kocaeli Ünivesitesi ile iş birliğimiz doğdu. Keza Gebze Teknik Üniversitesi  ile de yakın temastayız. Öğrencilerimize staj olanağı da tanıyoruz. '' şeklinde konuştu.
İZMİR'DE YENİ BİR FABRİKA DAHA
DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk, Çayırova'da bir  fabrikalarının daha olduğu bilgisini  verirken ,  İzmir'de kağıt üretimi  yapacak yeni bir fabrika daha bünyelerine kattıklarını  dile getirdi. Hatice Öztürk,  DDC Makine'nin dünya'da İtalyanlarla yarıştığını , Türkiye'de ise öncü iki firmadan biri olduğuna  vurgu yaparken , '' Temizlik kağıdı  konfeksiyon  makinaları üretiyoruz.   Makinalerimizde tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, dispenser peçete, garson peçete, z havlu ,  kağıt mendil gibi ev , ve ev dışı kullanıma uygun  ürünler imal ediliyor. İhracat ağırlıklı çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylar Fas, Kolombiya, Mısır gibi ülkelerle ticari bağlantılar görüştük, fabrikamızda misafir ettik.  Dubai'de gerçekşelen fuarda yerimiz aldık, şu sıralar ise , İstanbul'da  26-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Paper Eurasia 2024 - Kağıt, Oluklu Mukavva, Hijyenik Kağıt ve Ambalaj Ürünleri Fuarı'na hazırlık yapıyoruz.  '' dedi.
BAŞKAN PROJELERİNİ ANLATTI
Öztürk ve beraberindeki heyete yakın ilgi gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, DDC'nin çalışmaları ve isdihdam girişimlerini tebrik etti. Bıyık , belediye çalışmaları ve ilçeye kazandırdıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. 
Oldukça  verimli geçen ziyaret sonrası Hatice Öztürk, yakında DDC Makine Fabrikası'nın  resmi açılış törenini yapılacağını söylerek ,Başkan Bıyık'ı da  açılışta görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. 


Anahtar Kelimeler: Makine Başkanvekili Bıyık' araya geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.