Tarih: 10.07.2024 00:26 Güncelleme: 10.07.2024 00:28

DDC MAKİNA'DAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

DDC Grup ve DDC Makina Yönetimi, Muhammet Öztürk başkanlığında, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DDC MAKİNA

DDC Grup ve DDC Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Eyüp Şahin, DDC Grup Danışmanlarından  Hayrullah Demiray,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

YERLİ VE MİLLİ MAKİNA MARKASI DDC MAKİNA
DDC grup ve DDC makinanın faaliyetleri hakkında geniş bilgilerin verildiği ziyarette konuşma yapan ve bünyesinde  DDC Enerji, DDC Reklam, DDC Lojstik , HM Dış Ticaret'i barındıran DDC Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yerli ve milli makina markası DDC Makina'nın ses getirdiğine dikkat çekti.

 

 

UZMAN EKİPLE BİRLİKTE KALİTE VE İŞ DİSİPLİNİ ÖN PLANDA 
Türkiye'de kağıt havlu türü ürünleri imal eden fabrikaların üretim makinelerini karşılayan ve ülkemizdeki önde gelen firmalardan biri olan İMES'teki DDC Makine’nin ihracat ağırlıklı üretim yaptığını da sözlerine ekleyen Öztürk, “Türkiye'de lider konuma geleceğimizi, dünyada da satış ağımızı  genişleteceğimizi düşünüyorum. Bu tür konfeksiyon temizlik makinası yapan Türkiye'deki önde gelen fabrikalardan birisiyiz.  Ama bunu yeterli bulmuyoruz, dünya ile yarışıyoruz...  Standartlarımız çok yüksek... Ülkemize döviz girdisi sağlamak, ihracat akışıyla  katma değer sağlamak derdindeyiz” diyerek alanında uzman bir ekiple bu işi yürüttüklerini, kalite ve iş disiplinini de ön planda tuttuklarını, her geçen gün yenilenen teknolojileri de kullanmaya devam ettiklerini ifade etti.

ÜLKEMİZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN
DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Büyükakın ise, Kocaeli Büyükşehir’in de iş insanlarının daha rahat ulaşıma kavuşması açısından yeni projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Merkezi Kocaeli olan DDC Makina, tesisiyle birlikte sanayiye değer katacaktır. Bölgemiz için yapmış olduğunuz yatırımınız olan DDC Makine ile dünyaya ihracat yapılıyor olması gurur verici… Başarılar diliyorum, ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi. 
 


Anahtar Kelimeler: MAKİNA' BÜYÜKAKIN’ ZİYARET

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.