DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 21.05.2024 15:30

DDC Makina'dan , Başkanvekili Soba'ya ziyaret

İMES OSB'de ihracat ağırlıklı faaliyet gösteren DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Soba'yla bir araya geldi.

DDC Makina

Bünyesinde DDC Makina, DDC Enerji, DDC Lojistik, DDC Reklam, DDC İş Makineleri, DDC Medya Organizasyon ve HM Dış Ticaret şirketlerini barındıran DDC Grup yönetimi, KBB Başkanvekili  Soba'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  DDC Başkanı Muhammet Öztürk'ün ziyaretinde ; DDC Başkan Yardımcısı Eyüp Şahin, DDC Genel Müdürü Hatice Öztürk, DDC Enerji Müdürü Mahmut Öztürk , DDC Satış Müdürü Akın Ertekin  ile  iş insanı Muhammet Öztürk'ün danışmanları da hazır bulundu.

 

 

ÖZÜRK, SOBA'YI KUTLADI

DDC Başkanı  Muhammet Özütürk, yakında fabrikanın resmi açılış töreninin yapılacağını söyleyerek Soba'yı  da aralarında görmek istediğini söyledi. Hasan Soba'yı görevinden dolayı kutlayan Öztürk , '' Sizi uzun zamandır  tanıyoruz. Siyasi  başarılarınızı takdir ediyoruz. Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz. Gebze bölgesi için bir şans olduğunuz kanaatindeyim. Yeni göreviniz hayırlı olsun.'' dedi.

 

 

İTALYA İLE YARIŞIYORUZ

Ziyarette , DDC Enerji Müdürü Mahmut Öztürk'de grup hakkında genel bilgiler verdi. Mahmut Öztürk, özellikle enerji faaliyetlerini anlatırken ,  Türkiye'nin en büyük sanayi  kuruluşlarıyla  ticaretlerinin  olduğunu belirterek , '' Pek çok sanayi kuruluşunun kömür ve kum  ihtiyaçlarına  çözüm ortağıyız. '' şeklinde konuştu. DDC Makine Satış Müdürü Akın Ertekin'de , DDC Makine'nin kağıt havlu imal eden fabrikalara , üretim makineleri geliştirdiklerini dile getirdi. Ertekin, Türkiye'de bu fabrikadan iki tane bulunduğunu , birinin DDC Makina olduğunu , dünya genelinde ise İtalya ile yarıştıklarını açıkladı.

İSTİHDAM ÇOK ÖNEMLİ

KBB Gebze ofisinde  konuklarıyla yakından ilgilenen ve DDC Grup Hakkında bilgiler alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soba,  DDC Grup'un yatırımlarından övgüyle söz ederken, istihdamın önemine değindi. Başkanvekili  Soba,'' Bölgemizde böyle başarılı bir sanayi kuruluşunun olması sevindirici. En kısa zamanda fabrikayı ziyaret edeceğim. Tabi istihdam çok önemli . İstihdam yaratmanız güzel bir şey. Üretim yapan, bölgemize, ülkemize istihdam  sağlayan kuruluşlara çok değer veriyorum. Başarılar diliyorum. '' dedi. 


Anahtar Kelimeler: Makina' Başkanvekili ' ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.