Tarih: 26.04.2024 00:00 Güncelleme: 26.04.2024 00:07

Darıcalı Muhtarlardan Görülmemiş Program

31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli seçimlerin ardından Darıca'da yeni dönemde görev yapacak muhtarlar ve önceki dönem muhtarlar yemekte bir araya geldi.

Darıcalı Muhtarlardan Görülmemiş Program

Yeni Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir'in sahibi olduğu Çınar Özdemir Garden'de düzenlenen programda eski ve yeni muhtarlar hem Darıca Muhtarlar Derneği yeni dönem başkanını seçmek üzere olağanüstü genel kurullarını gerçekleştirdi hem de bir kaynaşma toplantısı yaptı. Önceki dönemde görev yapan ancak seçimlerin ardından muhtarlarında katıldığı programda duygulu anlar yaşadı.Eski muhtarlar, seçilen yeni muhtarlara, "Her konuda yardımcı olmaya hazırız. Hepimiz Darıcalıyız. Gidecek yerimiz yok. Koltuklar makamlar kalıcı değil. Dün biz vardık, bugün siz vardınız. Hepimiz el birliği ile mahallelerimizin ve ilçemizin gelişimi için çaba gösteremeye devam edeceğiz." dedi. Darıca Muhtarlar Derneği Yeni dönem başkanlığına seçilen aynı zamanda Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal önceki dönemde görev yapan muhtarlara günün anısına plaket sunumunda bulundu.
 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.